Bøger

Bøger

Fantasyserien Midgårds Beskyttere handler om Astrid fra Norge og Erik fra Danmark, der sendes tilbage til vikingetiden. Her skal de hjælpe Odin med at forhindre Ragnarok i at bryde ud, som det står beskrevet i digtet Vølvens spådom.


De første to bøger i serien om Midgårds Beskyttere hedder:

Vølvens spådom

Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.

”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”

Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere?


Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.

Her kan du lytte til det første kapitel indtalt af Sara Lindahl Midgårds Beskyttere 1 Vølvens spådom 

Lokes List

Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fat om øksen. Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet. Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen. I stedet stirrede han direkte mod hende. Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.

Det var ikke en viking.

Det var Loke.


Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave. Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig. Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem.

Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt.


Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi.


2018 Copyright @ T R Bisgaard All Rights Reserved